Återvinsten

- Du har fått brev Arne. Från Göteborg.

- Får jag se. Bingolotto. Vad fan är det nu då ?

- Vad står det?

- "Grattis ! Du har vunnit en jorden runt resa för två. Tillsamman med hundra andra Bingolottoiter får du en t-shirt och en keps med texten "Alla som spelar Bingolotto är smarta" Med Leif "Loket" Olsson som reseledare far vi ut från Göteborg". Hur har det här gått till ? Har du anmält mig ?

- Jo, jag skrev visst ditt namn på en lott. Vad står det mer ?

- "inte nog med det. Lasse Berghagen kommer med på resan för att underhålla".

- Får jag se !

" Harald Treutiger och Gunde Svan kommer att stå för allehanda tävlingar och lekar under hela resan. Dessutom kommer Bingoberra att vara med hela tiden.

Välkommen till Göteborg och Bingoberra! Första anhalten blir Disneyland i Florida där vi kommer att delta i en friluftsgudstjänst med Billy Graham och därefter via satellit spela Bingolotto tillsammans med Göteborg. Därefter åker vi till Västindien där Harald tar oss med på roliga upptåg bland strandflugorna på Galapagos. Sedan blir det dags för Gunde! Ingenting är omöjligt!. Fångarna på Tellus. Hela tiden är Bingoberra med oss. Han kommer att hjälpa mig att hålla reda på brickorna under hela resan.

På planet kommer Lasse Berghagen att leda allsång och när vi kommer till Thailand kommer jag att guida bland barnen i nöjesindustrin. Den som får full bricka får ett nummer av Bingoberra! "

- Vad har du gjort mot mig ?

- Jag skickade ju bara in lotten. Återvinsten.

- Vad fan har du gjort.

- Vad står det mer ?

" Så välkommen till Göteborg. I Singapore spelar vi på lyckohjulet och i New York blir vi dragna vid näsan. Och kom ihåg att Lasse Berghagen är med hela tiden. Och skulle det bli en lugn stund någon gång tar jag och Bingoberra över. På Landvetter kör vi igång med första brickan. Än en gång. Välkommen till Jorden runt med Loket och Bingolottogänget !

Er

Leif "Loket" Olsson

Ps. Eventuellt kommer en extra överraskning. Arne Weisse har lovat göra allt för att komma med. Ds.

OBS! Vinsten är personlig och får ej överlåtas. "

Göran Wassby