Telluskliniken    

Kapitel 1

 

Det är grovkornig snöånga i luften och Ivar är på väg till jobbet. Det blåser kallt på vägen från lägenheten på Segevång. Ivar bor inte långt från jobbet. Jobbet är allt för Ivar. Ivar och dårhuset är ett. Det knarrar och knastrar under skorna när Ivar går. Han går med tillförsikt. Han går med glädje. Hans hälfot skjuter fart och Ivar är på G.
Ivar går och går. Han går lätt i sinnet. Han går med ett leende. När han kommer till avdelningen låser han upp den slutna dörren med en lätt mantelrörelse. Är det något Ivar kan så är det sin nyckel. Nyckeln och Ivar är ett. Nyckeln är liksom hopväxt med fingrarna. Den är hans hands förlängning. Läs vidare

 

  Läs recensioner 1  
  Pris: 100 SEK + frakt beställ boken  
     
Mannen i bölet    

Kapitel 1

 

Hans armbandsur hade stannat på kvart över tre. Han hade inte hunnit titta på klockan under den hetsiga morgonen. Det hade varit som vanligt på vardagarna.
Stress och åter stress. En hastig frukost och Bianca och han hade skyndat till dagis. Sedan iväg till jobbet.
Här var han nu. På psykiatriska kliniken i Malmö. Det var rapport och runt omkring honom ömsom stod eller satt trötta skötare och sjuksköterskor medan Gaby höll rapporten, som hon i sin tur hade fått av nattlaget. Klockan var kvart över sju på morgonen den 16:e juni och Gaby talade om mannen i bölet. Läs vidare

 

  Läs recensioner 1 2 3  
  Pris: 100 SEK + frakt beställ boken  

En svensk räkning kommer alltid fram

   
Humoristiska och satiriska teckningar från Hästveda och Göteborg.  
 

Pris: 70 SEK + frakt beställ boken

 

Tanketrängsel

   

Tanketrängsel - en samling prosalyrik av Göran Wassby.

Här prövar ånyo författaren sina litterära vingar. Den här gången i lyrikens upp, ned, kast- och sidovindar. Till förtret för vissa som prompt vill ha in honom i ett fack men kanske till glädje för övriga läserskor och läsare.

"Jag önskar jag kunnat stanna
och se dig mellan fingrarna.
När snön äntligen lägger sig
ska jag visa dig mina spår..."

 

Pris: 60 SEK + frak beställ boken